Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločini u lovasu
Povratak na članak

Kandić: Tko će poslije ovakve odluke doći i ponovno svjedočiti

Kandić smatra kako je do ovakvog rješenja Žalbenog suda došlo radi riječi predsjednice Sudskog vijeća Olivere Anđelković koja je u obrazloženju presude navela da su kažnjeni izvršitelji ali ne i oni koji su morali biti kažnjeni, a nisu.

Komentari 5

XA
xaron
16:30 13.01.2014.

" normalizirati" odnose sa Srbijom ? Šta to točno znaci vidimo i iz ove presude.

VL
Avatar kliker
kliker
17:18 13.01.2014.

Da ti odgovorim Ivane Ta gospođa Kandić se jedino bavi zločinima koji su napravili Srbi. Niko ne spri da su neki Srbi pravili zločne . Ali nju ne interesuju zločini koji su nad Srbima . Nije samo selo Sijekovac tuamo selo Sijekovac tu je i Sisak i drugi zločini nad Srbima. Pre nego što je vojska JNA intervenisala u Vukovaru pobijeno je najmanje 200 Srba . A ta Gospođa Kandić se nije ni jednom potrudila da spomene srpske žrtve. A sobzirom da se nalazi na čelo međunarodne organizacije treba sve žrtve da tretira podjenako . Asobzirom koje plaća i normalo da se tako ponaša.

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
17:38 13.01.2014.

Ivan50 vi vaše svedoke lišavate života kao što je na primer Milan Levar A što se tiče bićemo zahvalni da Hrvatska bude protiv . Jer je nemoguće sediti sa vama za istim stolom .a vama za istim stolom .

VL
Avatar kliker
kliker
16:36 13.01.2014.

Gospožo Kandić dali ste tako zainteresovani za Sijekovac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.