Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKREATIVNA UPOTREBA
Povratak na članak

Ispunili obećanje: Kanadski Senat legalizirao kanabis

Kanada je tako postala prva država članica G7 koja je legalizirala rekreativnu konzumaciju kanabisa, što je bilo i predizborno obećanje liberalnog premijera Justina Trudeaua.

Komentari 13

KO
konoplja
09:25 20.06.2018.

Tko je umro od konzumacije marihuane? Niti jedan zabilježen slučaj u povijesti čovječanstva da je marihuana uzrokovala smrt a ipak je zabranjena, to nešto govori. Kada bi legalizirali marihuanu ne bi bilo dilera, ne bi bilo loše robe, mladi ne bi dolazili u kontakt sa dilerom i u nestašici marihuane posezali za drugim opijatima, država bi imala koristi od poreza, radnih mjesta, kontrola prodaje, produživanje turističke sezone.....a ne Hrvati znaju najbolje, nama to ne treba, to je Sotonsko, radije mi kopamo po kontejnerima i štancamo djecu za Irce,Njemce i Austrijance!

VL
KO
kodifan
08:53 20.06.2018.

bravo Kanada...Hrvatska šta se čeka...ne moramo baš u svemu biti zadnji

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
09:04 20.06.2018.

rado bih katkad doma zapalio marihuanu, ali ne želim imati posla s dilerima. osim toga, radim u školi i informacija o jednom džointu može mi uništiti posao. šteta. ništa od toga. gledaj trule moraliste kako se opijaju. kanađani, svaka čast!

VL
Avatar southman
southman
08:25 20.06.2018.

Rekreativna konzumacija !?

VL
IL
ilijan
07:22 20.06.2018.

Gore na Sjeveru su svakako sve alkoholičari i drogaši.

VL
HR
hr76
10:15 20.06.2018.

Bravo Kanada! A što se nas tiče, čim narod zatraži legalizaciju, u Saboru će opet vjerojatno okrenuti priču na partizane i ustaše.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 20.06.2018.

ono kad zemlja ne zna što raditi, kud dalje, pa legalizira opijate. za desetak godina legalizirati će i neke žešće stvari. znači, nama je od presudne važnosti da se legaliziraju opijate, droge, ali nas nije briga kako zaštititi djecu od iskorištavanja, kako dostojno zaštititi žrtve od napadača, a njih debelo kazniti, nama je bitno da neki poremećeni imaju 'pravo' pušiti marihuanu..?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.