Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

’Kamo bismo došli kada bismo zatvarali sve nasilnike?’ Do manje žrtava!

01.09.2022. u 13:16

Ne možemo se oteti dojmu da smo možda drukčijim procjenama nasilnika mogli izbjeći dvostruki pokušaj ubojstva u Gospiću i ubojstvo i samoubojstvo u Novskoj.

Komentara 6

BE
Berri
14:04 01.09.2022.

Da u Hrvatskoj postoji Agencija za probaciju i da ta agencija ima nanogice, taj ubojica bi bio pod nadzorom. stavi nanogicu žrtvi, stavi nanogicu i nasilniku i tek onda imaš nadzor. Sve ostalo je mrtvo slovo na papiru.

BE
Berri
14:02 01.09.2022.

Ljudi se zatvaraju da ne bi bili prijetnja društvu i da bi se nad njima proveo psihosocijalni tretman. ako i nakon toga počine kazneno djelo, onda treba analizirati psihosocijalni tretman i sankcionirati one koji svoj posao nisu odradili kako treba.. Tek tada se može očekivati da će žene biti zaštićene, tj.da će se nasilje i ubojstva žena smanjiti za oko 30 do 35%. Nije riječ o Istanbulskoj konvenciji, nego o radu psihologa, socijalnih pedagoga, defektologa, socijalnih radnica. Istanbulska konvencija je mrtvo slovo na papiru ako se struka ne uhvati krvavog posla. Ili će struka "krvavo" raditi ili će krvi biti po hrvatskim domovima. Nema treće.

TA
Tarantula
13:52 01.09.2022.

Zašto mu niste okačili onu ogrlicu na struju kao za pse a njoj dali daljinski koji funkcionira unutar 50 m, pa neka priđe onda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije