Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI ISTRAGE

Kamion smrti u Essexu: Vozač optužen za ubojstvo 39 ljudi

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.10.2019.
u 18:48

Svi su uhićeni pod sumnjom za ubojstvo i urotu u svrhu trgovine ljudima.

Vozač kamiona optužen je za ubojstvo 39 ljudi pronađenih u kamionu, javlja BBC u subotu.

Tijela 39 osoba pronađena su u srijedu u teretnom prostoru kamiona hladnjače u industrijskoj zoni Grays u Essexu, tridesetak kilometara istočno od Londona.

Dvadesetpetogodišnji vozač kamiona Maurice Robinson uhićen je nakon pronalaska tijela 31 muškarca i 8 žena. On je također optužen za trgovanje ljudima te kaznena djela vezano uz imigraciju i pranje novca, priopćila je policija u Essexu.

Robinson bi se trebao pojaviti pred sudom u Chelmsfordu u ponedjeljak. Još troje uhićenih, muškarac i žena iz Warringtona u Chechireu - oboje u dobi od 38 godina - i 48-godišnji muškarac iz Sjeverne Irske ostaju u pritvoru.

Svi su uhićeni pod sumnjom za ubojstvo i urotu u svrhu trgovine ljudima.

Komentara 1

PL
@ploto@
21:56 26.10.2019.

Postoje ozbiljne sumnje da bi se ovdje moglo raditi i o trgovini ljudskim organima.Hladnjača je tu da se organi sačuvaju u što boljem stanju prije vađenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije