Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na A3

Kamion probio središnju ogradu na autocesti: Takav udarac nitko ne bi preživio

nesreća
Foto: 24 sata
11.11.2019.
u 21:50

Kamion je probio središnju ogradu koja dijeli četiri trake autoceste te završio na livadi na suprotnoj strani

Na autocesti A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad u smjeru Lipovca kamion je probio zaštitnu ogradu i sletio s ceste.

Kamion je, naime, probio središnju ogradu koja dijeli četiri trake autoceste te završio na livadi na suprotnoj strani. Srećom, u tom trenutku iz suprotnoj smjera nitko nije naišao pa je izbjegnuta tragedija.

– Stvarno sam se šokirao jer da sam prošao nekoliko trenutaka prije pokupio bi i mene – rekao je očevidac za 24 sata.

– Sva sreća pa nitko nije naišao u trenutku kad je kamion probio ogradu. Pa takav udarac nitko ne bi preživio. Kamion je imao strane tablice, tko zna koliko dugo je vozač bio za volanom. Nije bio ugodan prizor, koliko god si oprezan vozač nikada ne možeš znati što se može dogoditi u sljedećoj sekundi – dodao je on.  

Policija je potvrdila nesreću u kojoj, srećom, nitko nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 5

PS
Petar.Stijena
07:07 12.11.2019.

Ovaj članak zvuci ko da novinar muca, do neceg konkretnijeg pise 4puta da je kamion probio zastitnu ogradu

TH
tomo.hamzic
23:48 11.11.2019.

uopće nije bitno odakle je vozač.svi imanju isti problem.treba dugo i naporno voziti da bi na kraju mjeseca i nešto zaradio.kuću i djecu slabo vidi a svaka obitelj ima raznih problema.težak je to kruh iako tehnologija i pametni telefoni i napredni strojevi pomažu ipak je doista teško.srećom samo materijalna šteta.

ŽE
Žegarni
07:58 12.11.2019.

Ante Portas, da nisi to ti bio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije