Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV BISER!?

Kamion pretjecao policiju koja ga je pokušala zaustaviti te ih izgurao s ceste

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.07.2021.
u 12:38

Tereti ga se da krajem lipnja 2021. upravljao teretnim vozilom bez položenog vozačkog ispita

Zbog prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari optužen je 32-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Tereti ga se da krajem lipnja 2021. upravljao teretnim vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Vozeći kamion pretekao je policijsko vozilo i to preko pune uzdužne linije u nepreglednom zavoju. Sumnjiči ga se da je to učinio kako bi policajce spriječio da ga zaustave. Policija je tog dana pojačano kontrolirala promet te su zvučnim i svjetlosnim signalima davali znak 32-godišnjaku da se zaustavi.

No umjesto da se zaustavi, 32-godišnjak je dok je pretjecao policijsko vozilo, namjerno udario to vozilo u bočnu stranu, zbog čega je ono odbačeno do ruba kolnika te je oštećeno. Tužiteljstvo je u optužnici predložilo i da se 32-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja  djela.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar horuk
horuk
14:30 24.07.2021.

Mozak baj, baj... Taj ce u svakome slucaju nekoga ubiti, kad tad. Bolje ga zakljucati i kljuc izgubiti.

TR
Triplet
14:20 24.07.2021.

To je pravi fast and furious

HE
Herceg56
13:47 24.07.2021.

Bit će optužen za pokušaj ubistva,ili...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije