Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Ozlju

Kamion miješalica planuo pri prevrtanju

Kamion sa spremnikom za beton, Karlovac, mješalica (1)
Zdravko Bičak/VLM
06.12.2012.
u 15:43

Ekipa vatrogasaca iz Karlovca spriječila je širenje požara. Policija još utvrđuje uzrok prometne nesreće

Kamion sa spremnikom za beton u laganom zavoju prevrnuo se na bok i udario u zgradu u središtu Ozlja, a potom se i zapalio. To se dogodilo danas u 11.05 sati nedaleko od zgrade gradske uprave. Vatra s kamiona opasno je zaprijetila zgradi u koju je udario, a riječ je o objektu u kojem je nekad bio najpoznatiji gradski restoran Ozljanka. Ekipa vatrogasaca iz Karlovca spriječila je širenje požara. Policija još utvrđuje uzrok prometne nesreće. Ozlijeđenih, na sreću, nije bilo.

>> Vlak naletio na kamion: 15 ozlijeđenih, lokomotiva iskliznula

Komentara 2

TC
toni-ch
20:48 06.12.2012.

Ovo je kod nas već poznato,vatrogasci iz 15 km udaljenog karlovca su morali ??? spašavat širenje požara na zgradu,a vatrogasci iz Ozlja su udaljeni možda nekoliko stotina metara od nesreće.

TE
terrco
21:53 06.12.2012.

Da li su vatrogasci iz ozaljskog DVD opremljeni za gašenje ovog tipa požara? Da li je u tom trenutku bio na raspolaganju vozač ozaljske cisterne? Ne zaboravi, u Ozlju je samo DVD, a ovaj su požar gasili pripadnici JVP, kojiji su ipak profesionalci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije