Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJEN ULJEZ

Kamera za dadilje uhvatila jeziv trenutak dok su majka i beba spavale

Provalnik
Screenshot/Layton City Police Department
18.05.2018.
u 17:13

Snimke na kameri za dadilje su uhvatile provalnika kako pažljivo hoda po spavaćoj sobi dok je osmomjesečni sin vlasnika kuće spavao u dječjoj kolijevci.

Policija je priopćila kako je čovjek u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak ujutro ušao u kuću u mjestu Layton City, Utah, prenosi DailyMail

Snimke na kameri za dadilje su uhvatile provalnika kako pažljivo hoda po spavaćoj sobi dok je osmomjesečni sin vlasnika kuće spavao u dječjoj kolijevci.

Policija je rekla da je čovjeka uhvatila kamera dok je stajao pored kolijevke i kreveta na kojem je majka djeteta spavala. Uljez, koji je nosio iPhone s maskicom koja je prikazivala Appleov simbol, imao je i vjenčani prsten. Žena i muž su odlučili ostati anonimni, a napominju da uljez nije ništa ukrao iz kuće.

Provalnik
1/7

- Užasno sam uplašena. Ne znam kako da prijeđem preko ovog događaja, rekla je žena. - Što ako me fotografirao? Privatnost mog tijela je isključivo moja, napominje. 

Par je rekao da nisu sigurni kako je uljez ušao u njihov dom jer nije bilo znakova provale, a sva su vrata bila zaključana. Boje se da je provalnik znao njihov kod za otvaranje garaže, a možda je i riječ o nekome koga znaju od prije. 
- To je upravo ono što me zabrinjava, da bi to mogao biti netko koga znamo, rekao je muž. Muž nije u to vrijeme bio u spavaćoj sobi. Dvogodišnja kćerka je za vrijeme provale spavala u drugoj sobi.

Ključne riječi

Komentara 15

SM
Smečernji
23:14 18.05.2018.

Karolina Lubina je konačno dobila dostojnu nasljednicu. Nova zvijezda rvackog novinarstva je rođena!

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:50 19.05.2018.

jezivi članci jezivih "novinarki" i jezivog urednika koji takva smeća pakira u jezive naslovnice.

NE
Neutralac
23:07 18.05.2018.

Gdje je sad tu gola zena ? I koji su ovi drugi ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije