Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U RUSIJI

Kamera snimila šokantan trenutak kada auto udara u ženu

Nesreća
Foto: Screenshot Youtube
1/2
01.04.2014.
u 17:27

Žena je hospitalizirana s ozljedama glave i slomljenom nogom

Kamera u jednom autu u ruskom gradu Sizranu snimila je trenutak u kojemu auto iz suprotnog smjera udara u ženu koja prelazi cestu.

Neimenovana žena (33) razgovarala je mobitelom kada je stupila na cestu baš kada joj je s lijeve strane dolazio automobil, koji ju je odbacio izvan dosega kamere.

Nesreća se dogodila 25. ožujka. Žena je hospitalizirana s ozljedama glave i slomljenom nogom, a sada se oporavlja kod kuće, piše Daily Mail.

Zasad nije poznato je li policija pokrenula postupak protiv žene ili vozača.

>> Pogledajte kako ne prelaziti cestu!

Komentara 6

Avatar malistricek
malistricek
17:54 01.04.2014.

Vozač je delimično kriv. Ali glavna krivica je na ženi . Verovatno je vozač bio zaslepljen od sunca pa nije dobro uočio ženu da ima nameru da pređe ulicu

KA
katinchy
18:46 01.04.2014.

vozač - http://i58.tinypic.com/8zismu.jpg

NO
No1
19:43 01.04.2014.

1. vozac nije vidio jer je imao blato na staklima 2. cura ne gleda kamo ide 3. vozac je sretan sto nije pokupio i tipa iza cure, jer niti on nije gledao na cestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije