Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakoštane

Kamenjem i kantama s bojom zasuli autobus s učenicima

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
30.11.2018.
u 11:06

Autobus je prevozio učenike, a sumnja se i da među počiniteljima napada ima i maloljetnika

Sinoć oko 21 sat u Pakoštanima na državnoj cesti D-8, nepoznate osobe su na autobus u vlasništvu poduzeća Liburnija bacile kantu s bojom, dvije plastične boce i kamen.

Tom prilikom u autobusu se nalazio vozač i šest putnika koji nisu ozlijeđeni, a na autobusu je nastala materijalna šteta. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja u sklopu kojeg je izvršen očevid na mjestu događaja, a prostorijama policije se nalaze osobe koje se dovode u svezu s ovim događajem - ističu iz policije. Autobus je prevozio učenike, a sumnja se i da među počiniteljima napada ima i maloljetnika.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanplavuj
11:46 30.11.2018.

gfdfj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije