Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalifornija

Muškarac uzeo taoce u umirovljeničkom domu za ratne veterane

Ilustracija
Foto: Sait Serkan Gurbuz/REUTERS/PIXSELL
09.03.2018.
u 23:22

"Policija je u našem umirovljeničkom domu Yountville.. sigurnost naših stanovnika, zaposlenika i naše zajednice je naš ključni prioritet"

Muškarac je uzeto tri osobe za taoce u umirovljeničkom domu za ratne veterane u Napa Valleyu na sjeveru Kalifornije, rekla je za agenciju France presse Juna Iljana, glasnogovornica Kalifornijske agencije za ratne veterane.

Iljana je potvrdila tu informaciju ali nije dala nikakve pojedinosti o incidentu.

"Policija je u našem umirovljeničkom domu Yountville.. sigurnost naših stanovnika, zaposlenika i naše zajednice je naš ključni prioritet. Aktivirali smo protokol za hitne slučajeve i surađujemo s policijom", napisala je na Twitteru ta kalifornijska agencija.

Šerifov ured u Napi samo je objavio na društvenim mrežama da je policija na intervenciji u umirovljeničkom domu i upozorio je da se izbjegava to područje.

Na internetskoj stranici doma stoji da se radi o najvećem umirovljeničkom domu za ratne veterane u kojem živi njih oko tisuću, "starijih i nemoćnih".

Ilustracija
1/27

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije