Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFAL Vlasnik kafića skočio na mladića koji je držao prst na obaraču

Kalašnjikovom pucao pred kafićem

08.03.2009.
u 23:34

BENKOVAC – Slaven Franić, dvadesetogodišnjak iz Benkovca, uhićen je u nedjelju navečer nakon što je oko 21.30 sati otvorio rafalnu paljbu iz kalašnjikova ispred kafića Amadeus u Ulici kralja Dmitra Zvonimira u Benkovcu u kojoj srećom nitko nije ranjen. Kako doznajemo, ispalio je devet metaka.

Svi su završili u podu kafića i na uličnom tlu osim jednog koji je pogodio opel vectru koja je bila parkirana ispred kafića. Zanimljivo je da 20-godišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, a razlog paljbe navodno su nerazriješene razmirice između njega i vlasnika kafića Rudolfa Blažana. Vlasnik kafića danas nam je kazao da je Franić uletio u kafić u kojem je bilo 30-ak momaka koji su upravo bili došli na piće s nogometne utakmice.

– On je frustrirana osoba kojoj sve smeta, a vjerojatno me uzeo na zub jer sam ga prije mjesec dana upozorio neka ne parkira svoj auto pred kafićem. Čim se pojavio na vratima kafića, opazio sam da drži kalašnjikov i prst na obaraču, skočio sam na njega i uhvatio cijev puške te je okrenuo prema podu. Uspio sam ga izgurati van. Počeo je pucati i samo nas je Bog spasio – kazao nam je Rudolf Blažan dodajući da Franić sigurno nije došao s namjerom da ih zaplaši, već da ih sve pobije.

Slaven Franić trebao je danas biti priveden istražnom sucu uz kaznenu prijavu zbog općeopasne radnje, uništenja i oštećenja tuđe stvari te nedopuštenog držanja oružja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije