Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAFIJAŠKI OBRAČUN?

Kalašnjikovom izrešetao trojicu u restoranu u Skopju

makedonija
AFP
Autori: mf/VLM, luc/VLM
03.09.2010.
u 09:00

Među ubijenima je navodno i rođak šefa osiguranja makedonskog premijera Nikole Gruevskog.

U sinoćnjoj pucnjavi u makedonskom glavnom gradu Skopju ubijene su tri osobe, među kojima je i jedan visokopozicionirani dužnosnik makedonskog MUP-a, prenose makedonski mediji.

Pucnjava se dogodila oko 20 sati u ribljem restoranu Big Fish koji se nalazi u skopskom kvartu Aerodrom nedaleko od samog središta grada. 

Prema izjavama očevidaca, ubijene su osobe sjedile u jednom restoranu kada im je prišao napadač i počeo pucati iz automatskog oružja. Napadač je zatim bacio oružje i pobjegao automobilom s mjesta događaja. Policija je priopćila da je sa žrtvama za stolom sjedila i jedna djevojka, ali ona nije ozlijeđena. Policija dodaje da je jedna žrtva preminula na mjestu događaja, a druga dvojica nedugo potom u bolnici.

Svjedoci su izjavili kako je ubojica u početku sjedio za istim stolom sa žrtvama i odjednom je ustao i izašao, vjerojatno po oružje, i ubrzo se vratio i počeo bjesomučno pucati. Prema neslužbenim informacijama, ubojica je noćas uhićen. Makedonski mediji pišu da je među ubijenima i rođak šefa osiguranja makedonskog premijera Nikole Gruevskog, druga ubijena osoba je prije dvije godine u Velesu uhićena zbog trgovine drogom u više europskih gradova, a identitet je treće osobe za sada nepoznat.

Ključne riječi

Komentara 5

DR
dralvarhanso
21:43 03.09.2010.

@MagicniS, Zavezi Srbendo. Naso je ko da prica o raspaloj drzavi.

MA
MagičniS
12:09 03.09.2010.

Toj prćiji od Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije su dani odbrojani: nestaće u Bugarskoj i Albaniji. Ona je izvor nestabilnosti u regiji isto kao i tzv BiH koja takođe živi svoje poslednje mesece u ovom izdanju. Srpska samo što se nije odvojila...

FR
Freon
12:48 03.09.2010.

Onaj ko nikad u makedoniji bio nije nije mjerodavan da iznosi nebuloze za komentare! Dotična \"prćija\" živi na daleko boljem nivou no što dosta \"gradova\" u RH životare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije