Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALA

Kakvo iznenađenje pred mirovinu: Zaposlenik trogirske tvrtke na poklon dobio automobil

grad Trogir
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
24.09.2019.
u 15:40

- Jednostavno, nisam dugo razmišljao, htio sam se zahvaliti našem Jošku za sve ove godine izuzetnog rada i vjernosti. Moj je moto 'čini dobro' - kazao je direktor tvrtke.

Odlazak u mirovinu nije lak za mnoge, međutim znati da vas cijene i da vam se sama tvrtka želi zahvaliti na svemu može biti neprocjenjivo. Upravo to se dogodilo zaposleniku trogirske tvrtke kojem je direktor kupio automobil kako bi mu se zahvalio na svemu što je pružio tvrtki. 

Joško, zaposlenik Biroterma tako će posljednje dane prije odlaska u mirovinu dolaziti u novom Suzukiju koji mu je kupio vlasnik Mario Stojan, piše Dalmatinski portal. 

- Jednostavno, nisam dugo razmišljao, htio sam se zahvaliti našem Jošku za sve ove godine izuzetnog rada i vjernosti. Moj je moto 'čini dobro'. Naša tvrtka broji 21 zaposlenika, Joško je prvi koji odlazi u mirovinu. Svoje znanje je utkao u našu firmu, značajno je doprinio njenom razvoju - ispričao je Stojan koji kako je Joško prvi, ali ne i posljednji radnik kojeg će tvrtka tako darivati. 

- I ubuduće ćemo naše radnike koje odlaze u zasluženu mirovinu, a radom, trudom i vjernošću su nas oplemenili, darivati prikladno - kazao je direktor tvrtke Biroterm. 

Video: Pogledajte reakciju djevojčice koja nije prepoznala oca nakon što se obrijao

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
16:30 24.09.2019.

Lijepo je vidjeti da ima i postenih (iako rijetkih) poslodavaca velikog srca.Sigurno ce to "netko" honorirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije