Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNO

Nije pazio kuda hoda, nego je stalno buljio u mobitel, jako je zažalio

Foto: LiveLeak video screenshot
1/3
26.10.2019.
u 16:46

Postoje očite opasnosti pogotovo ako se udubimo gledajući u naše mobitele kad hodamo na ulici.

Rijetko tko je uspio odoljeti jednoj od najvećih ovisnosti modernog doba - pametnim telefonima. Mnogi bi radije izgubili ključeve svojeg doma, nego svoj mobitel. Možda zato što imamo sve na njima: od društvenih mreža, bezbroj aplikacija pomoću kojih možemo slušati glazbu, igrati igrice, čitati knjige, plaćati račune....

Udubimo se toliko da izgledamo kao svojevrsni zombiji. Međutim, postoje očite opasnosti pogotovo ako se udubimo kad hodamo na ulici.

To je naučio dječak u pokrajni Anhui na istoku Kine koji je hodao udubljen u svoj mobitel i udario se glavom u metalnu šipku. Dječak je samo pao na pod i nastavio se držati za glavu, dok drugi dječak iza njega koji je isto činio postao svjestan opasnosti tek kad je vidio prvog dječaka na podu. 


 

 

Međutim, udariti se u nešto na ulici nije jedina opasnost koja vam prijeti ukoliko stalno piljite u svoj mobitel. 

Kako navodi The List, postoji nekoliko stvari koje vam se mogu dogoditi ako stalno gledate u svoj mobitel: naprezanje svoje očiju, bol u vratu, bolovi u ruci, problemi sa snom, nervoza, depresija

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
predator57
17:47 26.10.2019.

Takve snimke bi češče morali na Tv-u, i po kafićima prikazivati, kao i nesreće s autima uz poginule, a i one s agonijama patnje zbog nedostatak droge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije