Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saudijska Arabija

Kakva okrutnost: Spremačicu zavezali za drvo jer je pogriješila

spremačica
Foto: Facebook
15.05.2019.
u 11:22

Fotografije spremačice na društvenim mrežama objavila je njezina kolegica, također s Filipina

Spremačica s Filipina našla se u središtu pozornosti nakon što su objavljene njezine fotografije na društvenim mrežama, a na kojima je zavezana za drvo.

Naime, 26-godišnja Lovely Acosta Baruelo za bogatu obitelj iz Saudijske Arabije radila je posljednjih nekoliko mjeseci. Nedavno je završila zavezana za stablo jer je ostavila komad skupog vrtnog namještaja na suncu zbog čega je mogao izblijediti, piše Daily Mail.

To je razljutilo bogate Saudijce iz Rijada pa su spremačicu za kaznu zavezali za drvo.

Dogodilo se to 9. svibnja, a fotografije spremačice na društvenim mrežama objavila je njezina kolegica, također s Filipina.

Filipinsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da je upoznato sa situacijom kršenja prava radnika te da je pomoglo ovoj 26-godišnjakinji, inače majci dvoje djece, da se vrati kući.

Žena koja je radila za istu obitelj prva se obratila ministarstvu za pomoć navodeći kako ih poslodavci kažnjavaju za svaku sitnicu.

VIDEO Biciklist se provlačio između pješaka, no ovakvu reakciju nije očekivao

Komentara 4

OL
oLo
11:50 15.05.2019.

Sto je slijedeće, nabijanje na kolac?

Avatar Mican999
Mican999
11:51 15.05.2019.

Kakvi su tamo bolesnici još je i dobro prošla.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:08 15.05.2019.

znači prošla je bez javnog kamenovanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije