Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNO IZDANJE

Kakva nas budućnost očekuje za 50 godina?

Pogled u budućnost 2068.
Foto: VL
20.12.2018.
u 14:51

Specijal Večernjeg lista „Pogled u budućnost 2068.“ na 132 stranice donosi odgovore vrhunskih stručnjaka

Pod pokroviteljstvom Algebre, Večernji list pokrenuo je dosad najveći multimedijski projekt promocije znanosti, inovativnosti i znanstvene hrabrosti. „Pogled u budućnost 2068.“ na 132 stranice daje zaokruženu cjelinu hvalevrijednom projektu. Od petka 21. prosinca potražite specijal na svim kioscima za samo 25 kuna!

Specijal donosi futurističke eseje deset vrhunskih stručnjaka iz raznih područja. Igor Rudan, Višeslav Raos, Boris Jokić, Slaven Letica i drugi poznati autori kroz utemeljeni futurizam predviđaju kako će nam životi izgledati za 50 godina, a popratni tekstovi o prošlosti i sadašnjosti daju cjelovit pogled u budućnost. Eseji su popraćeni ilustracijama studenata Akademije likovnih umjetnosti.

Osim tehnologije, medicine i znanosti, mijenjaju se, i to sve većom brzinom, društvo, odnosi u obitelji, načini komunikacije, politički sustavi, biljni i životinjski svijet...Iako nam se 2068. čini predalekom, uzimajući u obzir brzinu promjena, možda je i bliže nego što mislimo. Misija projekta koja se pretočila u specijal jest osvijestiti te nagle znanstvene i tehnološke skokove te pripremati društvo, a posebno mlade na njih.

Od petka 21. prosinca potražite na kioscima specijal „Pogled u budućnost 2068.“ na 132 stranice za samo 25 kuna i doznajte kakva nas budućnost očekuje za 50 godina.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije