Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Kakva je to samo bila šokantna odluka Ustavnog suda, kakav nevjerojatan rasplet ustavne krize!

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj 71 novooboljelih od koronavirusa
Foto: Davor Pongracic/CROPIX/POOL/PIXSELL
1/3
20.09.2020.
u 15:40

Tko bi još jučer rekao da će sve odluke koje su Vili, Krešo i Davor donijeli biti u skladu s Ustavom, osim one plemenite ideje da nedjeljom molimo krunicu umjesto da bauljamo po šoping-centrima

Subota, 12. 9. 2020.

Prihodi mali i nestabilni, mamina mirovina niska, minusi na računu, prijetnje ovrhom. Poznato? Mnogi građani Hrvatske imaju ovakve probleme i rješavaju ih kako znaju i umiju. Trojica hrvatskih jedriličara pokušala su ih riješiti odlaskom na drugi kraj svijeta, gdje su im pripadnici narkokartela ukrcali tonu kokaina kako bi malo razveselili konzumente u našoj domovini i puno šire. Naivni momci osnovali su startup Tovar i zaplovili, ali u zao čas presrela ih je španjolska policija i upitala za zdravlje. Nemalo su se iznenadili kada su shvatili da Hrvati uopće ne razumiju da su napravili prekršaj, jer rekli su da su, s obzirom na to koliko se u Hrvatskoj troši kokaina, mislili da je ta droga kod nas legalna...

Nedjelja, 13. 9. 2020.

Ove godine nije bilo velikih požara pa bilježimo pojavu vatre na Čiovu. Ponovno smo svjedočili neobičnom prirodnom fenomenu, tako čestom u Dalmaciji tijekom turističke sezone. Naime, tamo redovito bukne više požara na istom mjestu, a tako je bilo i ovaj put. Čim vatrogasci ugase jednu vatru, na drugoj strani brda pojavi se nova. Taj zanimljivi fenomen posebno intrigira lokalno stanovništvo, sklono senzacionalizmu, koje odmah pomisli da je riječ o piromanima. Polako, ljudi. Istraga je u tijeku. Strpite se malo. Vidite kako nam dobro ide istraga o požaru na Kornatima, doći će i Čiovo na red.

Ponedjeljak, 14. 9. 2020.

Kakva šokantna odluka Ustavnog suda, kakav nevjerojatan rasplet ustavne krize! Zamislite, tko bi još jučer rekao da će sve odluke koje su Vili, Krešo i Davor donijeli biti u skladu s Ustavom, osim one plemenite ideje da nedjeljom molimo krunicu umjesto da bauljamo po šoping-centrima. Međutim, ekipa HDZ-ovih i SDP-ovih neovisnih kadrova u najvišem pravosudnom tijelu RH održala nam je lekciju iz prava, podsjetivši nas na poučak jednog od najvećih pravnih autoriteta na ovim prostorima, Josipa Broza, koji je usput malo bio i Tito. Dakle, Tito je izgovorio besmrtno pravno pravilo da se "zakona ne treba držati kao pijan plota" pa su ga Mirek Šeparović i dečki i cure s togama shvatili doslovno. Zbilja, zašto forsirati taj dosadni Ustav ako nam samo stvara frku i smeta Plenkiju da nas spasi od korone?

Utorak, 15. 9. 2020.

Sve do trećeg sata ništa nije upućivalo na dramu koja je zapanjila cijeli svijet. A onda su, sinkronizirano po cijelom Zagrebu, u očito dobro pripremljenoj i toliko puta viđenoj i doživljenoj jugounitarističkoj, srpsko-memorandumskoj, judeomasonskoj, ateističkoj i komunjarsko-bezbožničkoj maniri, antihrvati ponovno napali, i to ni više ni manje nego djecu na vjeronauku. Podli ateistički napad na zagrebačke škole u kojem su roditelji budućih podržavatelja abortusa izvukli svoju djecu iz nježnog zagrljaja vjeroučiteljica i vjeroučitelja zatekao je i HDZ-ove ravnatelje i sve građane. Hrvatska vojska postavila se kao tampon zona između zaraćenih strana i sada se traži način kako da se riješi ova situacija. Više u našim idućim informativnim emisijama.

Srijeda, 16. 9. 2020.

Kakav briljantan manevar najvećeg nogometnog autoriteta u Hrvata Zdravka Mamića, ali i njegova brata Zorana također. Doduše, Zoran se malo iznenadio kada mu je Zdravko rekao da se pravi lud i da složi imbecilnu taktiku uz pomoć koje će izgubiti od Ferencvarosa u Mađarskoj, ali mlađi braco je, kao i mnogo puta do sada, poslušao Zdravka i izgubio. Naravno, odmah se digla kuka i motika na njega, ali budale ne znaju da je genijalni ekspert ove godine naumio osvojiti Europsku ligu i da je izgubio namjerno. Dakle, dragi kritičari, uhvatite se nečega u što se razumijete, ostavite nogomet struci!

Četvrtak, 17. 9. 2020.

Velika pobuna u HDZ-u, SDP-u i poglavito HNS-u! Na vijest o uhićenju simpatičnog dendija Dragana Kovačevića, šefa moćnog JANAFA, uhljebišta najboljih među nama, tisuće mladih članova stranke kojima je glavni politički cilj bio uhljebljenje i poslovanje na način na koji je poslovao Kovačević napustile su spomenute stranke. Još pri uhićenju kninske patrone Josipe počelo se osipati članstvo, ali Kovačević ih je dotukao. Ako se ne možeš pobrinuti za sebe i svoje bližnje, računaju mladi, čemu onda plaćati članarinu i dolaziti na sastanke? Još više ih je šokiralo kada su vidjeli zašto je uhićen. Zamislite, uzeo je mito od ni 2 milijuna kuna. Zar Plenki zbilja misli od Hrvatske napraviti pravnu državu?

Petak, 18. 9. 2020.

Neobičan prosvjed ispred MUP-a privukao je pažnju medija. Cvijet hrvatskog menadžerstva i libertarijanstva, Hrvatska udruga poslodavaca i članovi Sindikata stranačkih uhljeba po javnim poduzećima, prosvjeduju protiv uhićenja Dragana Kovačevića te Barišića i Grgića, HDZ-ovsko-SDP-ovskog dvojca s kormilarom Krešom Petekom. Prosvjednici optužuju policiju za širenje antipoduzetničke klime i politiku koja će dovesti do propasti njihovih tvrtki. Što je sljedeće?, pitaju se prosvjednici. Želite da prestanemo davati mito i pustimo da tržište sve samo regulira?

Komentara 9

BO
boovuu
21:35 20.09.2020.

Tko bi još jučer rekao da će sve odluke koje su Vili, Krešo i Davor donijeli biti u skladu s Ustavom ---------------------------------- novinari opet pišu gluposti. odluke nisu donosilo Vili, Krešo i Davor. odluke je donio stožer u ime vlade.ade. vlada je te mjere podržala i odobrila. vlada je imenovala stožer i sve odluke stožera su u sklad sa Ustavom

TA
Talleyard
16:26 20.09.2020.

Ustavni sud je još jedina instancaod povjerenja Hrvata koju nije preuzela komunjarska partija. Naravno sve orjunaške gnjide bi ukinule ovo posljednje utočište povjerenja.

LO
Loro1
21:14 20.09.2020.

Ja sam još uvijek u šoku. Radim u šoku, pećem i jedem roštilj u šoku, pijem dorbra vina u šoku. Bože podrži šok🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije