Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKU POHVALU

Kakva gesta iz Njemačke: Majka s bebom ostala bez goriva, svi su je ignorirali dok nije pozvala policiju...

Njemačka policija
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
07.05.2021.
u 08:28

Mlada majka potom je nastavila putovanje sa svojom bebom te obećala policiji da će im vratiti novac za kupljeni benzin, priopćili su iz policije

Mlada majka s malom bebom u vozilu u srijedu je oko 17.30 sati ostala bez goriva na njemačkoj autocesti između čvorova Erlangen-Tennenlohe i Nürnberg-Nord u Bavarskoj

– Parkirala je vozilo na zaustavnom traku. Kod sebe nije imala ni novac ni mobitel. Putem telefona za hitne slučajeve koji se nalazi pokraj autoceste uspjela je stupiti sa zaposlenikom automobilskog kluba. No, kako nije član kluba, a zaposlenik nije mogao ili želio primiti kreditnu karticu, nisu joj htjeli pružiti pomoć – priopćio je Odjel prometne policije Erlangen, a prenosi Fenix-magazin.

Tada je mlada žena obavijestila policiju. Patrola prometne policije Erlangen mladoj je majci kupila gorivo novcem iz svoje kutije za kavu.

Mlada majka potom je nastavila putovanje sa svojom bebom te obećala policiji da će im vratiti novac za kupljeni benzin, priopćili su iz policije.

Komentara 39

KR
kristov
08:48 07.05.2021.

Ova priča nema smisla, pa ako je još plaćena autoru, mogli bismo kazati "laka lova" ..

DU
Deleted user
09:52 07.05.2021.

U njemackoj je to 500eura globe a danas nitko ne krece na put bez mobitela .Jos sa malom bebom.

GR
grsson
11:58 07.05.2021.

To je ženski multitasking. One mogu loše raditi više stvari odjednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije