Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražili smo
Povratak na članak

Kako žive naši studenti u inozemstvu: Zbog skupe hrane prvo smo naučili kuhati

Pitali smo ih jesu li požalili, po čemu se razlikuju naši i strani studiji, namjeravaju li se vratiti

Komentari 5

DU
Deleted user
22:12 08.08.2019.

Asja, sjedni i odmori se. Proći će te želja za uvodjenjem promjene. 😉

VL
DU
Deleted user
10:56 09.08.2019.

Multidisciplinarnost: to je ono: nisi niš ali sve znaš najbolje....

VL
Avatar indigo25
indigo25
10:14 09.08.2019.

Tatini sinovi.. Tko ima love pošalje svoju djecu van ljepe naše.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:21 09.08.2019.

baš su jadne te zemlje... država ne plaća svima studij... ni ne subvencionira 95% cijene hrane, bez obzira na količinu, kao mi... a mi se čudimo zašto naša sveučilišta su najzadnja na svijetu po svim kriterijima... nikako nam u glavu ne ulazi da se nigdje u svijetu ne omogućava besplatno obrazovanje na svim razinama kao kod nas, tolke beneficije što se tiče prijevoza, prehrane, smještaja... i još se jadamo da malo, premalo, ulažemo u obrazovanje?! ukinuti pola sveučilišta, na ostalima za pola studentskih mjesta uvezi plaćanje semestra! i dobiti ćemo kvalitetne završene studente. a za obrtnički sektor dovoljno kvalitetnih radnika. ne trebamo mi 40% gimnazijskih programa u srednjem školstvu. trebamo 50% obrtničkih, 20% tehničkih, 20% gimnazijskih, i 10% društvenih, humanističkih.. vani se radom otplaćuju krediti za studiranje. kod nas pak kriminal u studentskom centru, varanje države kroz navodni studentski rad, izvlačenje ogromne love iz firme kroz ovaj rad, bez plaćanja poreza.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
21:46 08.08.2019.

A jeste nasli kud cete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.