Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričala se Obami
Povratak na članak

Kako su izgledali trenuci poraza Hillary Clinton: 'Dajte mi telefon. Čestitam, Donalde'

- Predsjedniče, žao mi je - ispričala se Clinton Obami

Komentari 4

DU
Deleted user
08:31 18.04.2017.

Koga još briga za tu Klintonku Hilarionku. Ona je svoje "otklintala" za sva vremena.

VL
Avatar comparator
comparator
09:40 18.04.2017.

Ako analiziramo stanje u Americi onda možemo očekivati vrlo tešku bitku za promjenu navika Amerikanaca u njihovom ponašanju što od njih traži Donald Trump . Amerikanci su se opustili i svoje aktivnosti usmjerili ka nekakvim fiktivnim pravima građana za koje više nije bilo novaca i koje prije svega prvenstveno treba zaraditi pa tek onda po tom takozvanom Obama care ključu podijeliti. Trump pak od građana traži prvenstveno aktivnost i oslobađanje kreativnosti te daje prednost poduzetništvu iz kojeg je i potekao i svemu što to poduzetništvo producira kako bi USA opet zasjela na ekonomsko prijestolje svijeta umjesto da njezine tvrtke postaju kinesko vlasništvo . Naravno za takvu politiku ima i podršku vojne industrije koja takvu doktrinu drži kao jedino ispravnom i kako bi Amerika ostala glavna velesila i predvodnica stvarnog napretka. Imam osjećaj da Donalda Trumpa nije izabrao narod nego one snage unutar USA koje su takvu politiku pretpostavile samo ukoliko u Bijelu kuću dođe netko s čvršćim stavom od politike opće demokracije koja više sliči anarhiji nego civiliziranom društvu.

VL
FI
Fisherman
08:29 18.04.2017.

A jel pise negdje kako im je Putin hakerskim napadom pomjesao elektronske glasove?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.