Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.09.2014. u 14:00

Zahvaljujući sjajnoj političkoj reportaži, doznajemo kako je ozbiljnost situacije uvidjela tek Jadranka Kosor

Dobro, prvi mačići se u vodu bacaju... veli Igor Dragovan, pa se ispred kamera stane kliberiti istom nonšalancijom kojom komentira strmoglavi pad rejtinga svoje stranke ili pak začudni seks skandal s jednom udanom danom. Nebitno, sve je nebitno, pa tako i 1,7 milijuna kuna ulupanih u jalovi sustav elektroničkog glasanja u Saboru, želi poručiti glavni tajnik SDP­-a, no srećom, RTL­-ova Nataša Božić nije mu povjerovala. Kako bi događaju kojeg je Dragovan pokušao minorizirati podebljala značaj, javila se uživo s Markova trga i pritom se požalila kako je "na žalost, pratila saborske sjednice i prije 10 godina kad je uvođen prvi sustav elektroničkog glasanja, plaćen 240 tisuća eura koji je također zapinjao od prvog dana".

Razotkrivajući sav cirkus u klupama parlamenta, RTL­-ovci u eter pripuštaju i cerek inače razumne Vesne Škare Ožbolt koja u prilogu sudjeluje s izjavom "nije za očekivati da će biti perfektno". Zahvaljujući sjajnoj političkoj reportaži, doznajemo kako je ozbiljnost situacije uvidjela tek Jadranka Kosor koja postavlja jedino pametno pitanje: "Ako ne možemo urediti sustav glasanja u parlamentu onda što možemo?"

Ne znaju li što se može kupiti s 1,7 milijun kuna, sugestija stiže ponovno iz RTL­-ova dnevnika i njihove priče o stotinjak učenika s posebnim potrebama koji još uvijek nemaju svog asistenta za nastavu. Usput, HTV bila je na istom mjestu u isto vrijeme, no u tome nije prepoznala skandaloznu bahatost bez presedana, štoviše, Tatjana Munižaba sugerira kako je u pitanju "desetostruko manje od iznosa koji se stavlja na teret Marine Lovrić Merzel". No, što je 1,7 milijuna za rasipnike s Prisavlja?

PLUS

Zoltan Kabok jedan je od rijetkih novinara zbog kojih ne žalimo 80 kuna za tv pretplatu. Svakodnevno se javlja s tursko­-sirijske granice, tamo gdje je javnoj televiziji mjesto

MINUS

Nova TV sinoć u udarnom terminu prikazuje još jedan u nizu filmova sa Stevenom Seagalom. Gdje ih samo nalaze, pita se bespomoćni gledatelj prije nego će prebaciti na HTV3

>> Saborski aktualac jedino je mjesto gdje Jihadi John ispade gospodin

Komentara 17

RE
retfala
15:15 27.09.2014.

on u seks skandalu hahahahaha...pa kakva to mora biti bundeva da se opali s njim...

SE
sestrićna
15:17 27.09.2014.

drugar mjenja perkovića koji trenutno u njemačkoj uči pjevati...

MX
MXLCLGTG
14:29 27.09.2014.

Mijenjam Kanal kad vidim tipa da se sprema dati izjavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije