Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polarni kruzer

Kako se gradio tehnološki najnapredniji brod napravljen u Hrvatskoj

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
21.05.2020.
u 14:24

Ovo je drugi po redu bord iz polarnog programa splitskog Brodosplita, uskoro slijedi izgradnja još jednog, ponovo za nizozemskog naručitelja

Polarni kruzer Ultramarine naručitelja Quark Expeditions u more je u splitskom škveru porinut prošlog vikenda. Brod koji svojim gostima treba pružiti udobnu plovidbu, ali i upoznavanje Zemljinih polova kroz avanturu, na nesvakidašnji način, bit će gotov do kraja godine.

Ovo je drugi po redu bord iz polarnog programa splitskog Brodosplita, uskoro slijedi izgradnja još jednog, ponovo za nizozemskog naručitelja. Nakon najvećeg jedrenjaka na svijetu, Ultramarine je novi dokaz da se u Hrvatskoj mogu raditi plovila zahtjevne konstrukcije i najviše razine opremljenosti. U videu koji je napravila američka tvrtka po čijoj se narudžbi radi pogledajte kako se gradio Ultramarine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije