Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
12 13°C
Povratak na članak

Kako rade vaši gradski službenici? Sada imate priliku da ih ocijenite

Sve je po zakonu. Imam i mišljenje povjerenice da ime i prezime službenika nije osobni podatak koji uživa zaštitu, kaže V. Knežević
29. rujna 2018. 796
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
7
 • grebza:

  Bravo! Možda će ipak izaći iz kategorije nedodirljivih. Svaki rad se mora valorizirati pa zašto nebi i njihov jer plaće dobivaju od nasih novaca.

  29. 9. 2018. u 13:28
 • zagrebstari:

  Da ih ocjenite, pa koji je ovo jezik.

  29. 9. 2018. u 07:49
 • miki45:

  zg banka toliko saltera jedna radi druge negdje pozadi a na zadnjem salteru zove neke posebne

  29. 9. 2018. u 08:53
 • franct:

  ...sad ih imate priliku ocijeniti.

  29. 9. 2018. u 08:36
 • miki45:

  mozemo porezna najlijeniji nepristojni ------gradski redari od jeran do deset minus deset ----veterinarske inspekcije minus deset ----poduzece za ceste minus deset jametine po cesti drvece na cesti ----gradske inspekcije podmicene nerade svoj posao ----nista ne funkcionise kako treba

  29. 9. 2018. u 08:52
 • iva.begovic:

  Odavna građani mogu davati pritužbe na rad državnih službenika. Ali kako je to zamišljeno? Tako da se prigovori podnose Ministarstvu uprave, da građani o tome nisu obavješteni i da procedura nije brza i jednostavna. Frustracija se ohladi dok se iščačka ... prikaži još! kome, kako i kada te biva jasno da je procedura s namjerom skrivena od javnosti i komplicirana. Zato pozdravljam ovu aplikaciju tj. internet stranicu. I imam prijedlog, neka se u ocjenjivanje uključe i inspekcijske službe. Neki inspektori iz objesti, zloće ili da bi prikazali da više rade: prekoračuju svoje ovlasti, kažnjavaju kada nije potrebno, suptilno prijete i reketare stranke. A neki inspektori imaju razumijevanja za poduzetnike, koriste najblaže mjere, informiraju i slično. U osnovi radi se o karakternim, osobnim razlikama pojedinih službenika-inspektora ali te razlike čine bitnu razliku za građane i trebale bi se vrednovati.

  29. 9. 2018. u 10:32
 • fiona1412:

  Nažalost ideja je možda dobro zamišljena,ali kod nas će imati suprotan ili nikakav efekt.Nije uvijek korisnik usluga u državnim upravama u pravu niti gost restorana niti kupac u dućanu. Naravno u svakom poslu ima iznimki,ali ljudi su skloni izmišljanju,laganju prema ... prikaži još! uslužnim djelatnicama. Tko garantira da mene neće popljuvati neka tamo osoba koja se skriva iza anonimnosti jer mu je taj dan sjb... pa se mora na nekome istresti ? Ako već imaju pritužbe neka se predatave imenom i prezimenim i predoče dokaz na što se žale i što nije h redu.

  29. 9. 2018. u 08:19
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.