Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Kako pobijediti tjeskobu zbog izolacije i straha od virusa

Zagreb: Velike gužve i redovi na Trešnjevačkom trgu i placu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
06.08.2020.
u 19:39

Pratimo vijesti i ne znamo što će se dogoditi sljedeće, što će se dogoditi nama, našim bližnjima, sa zdravljem, poslom, kako će to utjecati na život, budućnost, koliko se stvari mogu pogoršati...

Konstantna briga za zdravlje u aktualno vrijeme epidemije, briga za zdravlje bližnjih, egzistenciju, nove navike u svakodnevici okolnosti su u kojima danas svijet živi te koje neminovno utječu i na mentalno zdravlje. Stručnjaci Klinike za psihijatriju Vrapče, Hrvatskog društva za kliničku psihijatriju Hrvatskog liječničkog zbora, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” te HZJZ-a sastavili su preporuke za zaštitu mentalnog zdravlja u kriznim situacijama u kojima donose konkretne savjete kako se nositi s ovakvom situacijom. Vrijeme pandemije u kojem živimo već u uvodu opisuju kao vrijeme puno neizvjesnosti, a upravo taj osjećaj izaziva zabrinutost i tjeskobu. 

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme: 

- Ruka mira diže nam ugled u EU

-Potezi aktera proslave u Kninu udarac su radikalnoj desnici 

- ‘Za Hrvatsku ključna domaća proizvodnja, a ne njemački rast’ 

- Obnova Zagreba, škola i zdravstvo ne mogu čekati jesen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije