Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAILAZE NA BROJNE PREPREKE
Povratak na članak

Kako pandemija utječe na ranjive skupine? Brojni nemaju osnovne uvjete za život, pa ni one higijenske...

Beskućnici su posebno ranjiva skupina jer objedinjuju više ranjivih skupina - starije osobe, osobe lošeg zdravstvenog i mentalnog zdravlja, dugotrajno nezaposleni, osobe s invaliditetom, ali i s poteškoćama ovisnosti.

Komentari 1

DU
Deleted user
15:50 20.10.2020.

U ime neke navodne humanosti a da bi se spasili "brojni životi", ste nam utuvili u glavu da imamo pandemiju! Sada polako dolazi na vidjelo ono kaj smo mi neki, a za kaj smo bili vrijeđani i banirani, cijelo vrijeme govorili: kolateralne žrtve plandemije premašiti će višestruko te navodne umrle od corone. Po nekim procjenama stručnjaka govori se o brojci od oko 30 pita više!!! Pa ajmo koronaši, lupajte minuse!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.