Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI MODEL IMUNIZACIJE

Kako naši susjedi potiču građane na cijepljenje: Dijeli se novac, bonovi, pivo...

Serbians flock to receive COVID-19 vaccines and discount vouchers
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
06.05.2021.
u 19:38

Poklon-bonovi su izazvali veliku gužvu u popularnom trgovačkom centru

U Beogradu su otišli korak dalje u cijepljenju pa su tako u trgovačkom centru Ušće organizirali masovno cijepljenje, i to bez ikakvih prethodnih najava. S obzirom na to da još ima dosta onih koji izbjegavaju cijepljenje, odlučili su danas prvih sto osoba koje se cijepe darivati poklon-bonom od 3000 dinara (oko 200 kuna). Izazvalo je to veliku gužvu u tome popularnom trgovačkom centru.

Akcija masovnog cijepljenja i darivanja nastavlja se i sutra kada će prvih 50 cijepljenih građana dobiti poklon-bonove od 5000 dinara, koje će moći potrošiti u određenim prodavaonicama. U subotu će prvih stotinu cijepljenih na dar dobiti paket jedne kompanije.

Prije nekoliko dana akcija cijepljenja organizirana je i u restoranu “Biblioteka kod Miliuina” u Kragujevcu, gdje su svi koji su se cijepili bili nagrađeni i besplatnim jelom s roštilja. Prema riječima vlasnika restorana Stavre Raškovića, gosti su na meniju uz meso i pivo prvi put imali i različite vrste cjepiva. – Trgovina i ugostiteljstvo snažno su pogođeni pandemijom, a ako je cijepljenje izlaz, želimo i mi dati doprinos – rekao je Rašković. 

 

>> VIDEO Pogledajte kako izgleda odjel u KB-u Dubrava gdje se brojni bore za život zbog koronavirusa

 

Ključne riječi

Komentara 22

NE
neboiznadzagreba2
19:48 06.05.2021.

Kad prodaja ne ide, darivati 1+1, 2+1... Ne ide cijepljenje, daj uz njega hrenovke ili sremsku, naći će se jadnika... Na šta ljudi s padoše!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:02 06.05.2021.

Strasna je to bolest! Kad moras podmicivati ljude da se cijepe protiv nje! A narod "glup", zeli umrijeti od slavnog virusa, ali vlasti ih zele "spasiti" po svaku cijenu, pa makar mitom i korupcijom!

EP
Epil
20:05 06.05.2021.

Koji jadnici! Zbog tricavih 200 kn riskiraju zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije