Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Kako je vladala Kolinda Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović - Predsjednica u odlasku svoj je štedni račun ‘podebljala’ za 108.132 eura od “neoporezivog jednokratnog primitka od rada uz plaću u NATO-u”
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
13.02.2020.
u 22:08

U Uredu je primila 105 stranih i visokih dužnosnika, bila je na 140 putovanja, primila je 14.081 pismo i 1930 darova, donijela je 1706 odlikovanja

Kolinda Grabar-Kitarović broji posljednje dane na funkciji predsjednice, no njezini suradnici kažu da je u razdoblju nakon predsjedničkih izbora koje je izgubila od Zorana Milanovića radila jednakim tempom kao i tijekom cijelog mandata jer je bilo dosta poslova koje je morala završiti. Predsjednica na odlasku još je u srijedu bila u posljednjem vanjskopolitičkom posjetu, za koji je odabrala Sloveniju, a tek jučer je, kako nam prenose izvori s Pantovčaka, počela pakirati stvari iz ureda.

Za petak je pak predviđeno posljednje odlikovanje koje će predsjednica dodijeliti na toj funkciji. Riječ je o Veleredu Franje Tuđmana s lentom i Danicom, odličju najvišeg reda ustanovljenom uoči predsjedničkih izbora...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>Kakvo je stanje hrvatske ratne avijacije: Od 12 MiG-ova lete četiri, od 47 helikoperta zasad leti 12

>>Nova obiteljska mirovina: 50 % supružnikove plus vlastita

>>Škorićev obrat: Kako je prvi splitski HDZ-ovac šokirao Kovača i podržao Plenkovića

Ključne riječi

Komentara 19

ST
Stojimir
23:55 13.02.2020.

Spajala ugodno s beskorisnim.

HR
Hrabraja
00:10 14.02.2020.

Kako je vladala najbolje pokazuje potez uzimanja ureda bivseg predsjednika. Sramota, sramota, sramota

PE
pežo
23:16 13.02.2020.

Da je valjala bila bi i dalje predsjednica ovako od silnih primamljivih ponuda i poslova za 8 tisuća eura moli za ured i da bude dalje na državnom trošku-ili je i o poslovima lagala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije