Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U RIJECI

Kako je stradala? Žena pronađena na cesti preminula u bolnici

Rijeka - smrt
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
12.12.2017.
u 21:28

Policija je bila izašla na očevid te se ispituju okolnosti stradavanja, je li joj naglo pozlilo ili se radi o prometnoj nesreći.

Starija ženska osoba danas je oko 17 sati zatečena ozlijeđena i to na raskrižju Vitomira Širole Paje i Rikarda Benčića. Iako je Hitna pomoć brzo stigla i odvezla ozlijeđenu na Hitni trakt KBC-a, 74-godišnjakinja je preminula u bolnici, javlja Novi list

Policija je bila izašla na očevid te se ispituju okolnosti stradavanja, je li joj naglo pozlilo ili se radi o prometnoj nesreći. Fotoreporteri su na mjestu događaja zatekli policiju kako obavlja razgovor s jednim od vozača. 

Rijeka - smrt
1/5
Ključne riječi

Komentara 4

NA
Narcis660
23:19 12.12.2017.

Tuzno i jadno ...vjerojatno udario o pobjegao kao da je pas u pitanju.Pa ja i psa volim o bar cu stati maknuti ga sa kolnika.Nadam se da mu savjest u tom momentu nije bila jaca strana jer to je ipak necija majka zena sestra ..

TZ
tibold.zvonimir
22:42 12.12.2017.

Ok raskrižje ste imenovala! A u kojem gradu se to desilo? E moj novinarski uhljebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije