Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED TJEDNA – TONI IVANIŠEVIĆ
Povratak na članak

Kako je Seve nazionale prva poslušala spasitelja Antonija

Slikanje s blagajnicama i apeli Ivinih prijateljica nisu baš najbolje sjeli pučanstvu, koje ionako svoje kartice pegla i minuse cijedi na blagajnama Konzuma s apelima i bez njih. Radnice Konzuma, koje panični šefovi privode na slikanje s Ivinim prijateljicama imaju važnijh briga. Brine ih, recimo, tko će isplatiti iduću plaću.

Komentari 3

DE
demokršćanin
11:00 08.04.2017.

Osobna promocija na račun ugroženih .

VL
BS
@bserver
12:09 08.04.2017.

Javna je tajna da u vlasničkim pravima Agrokora, prste imaju mnogi iz vrha vlasti, problem treba gledati u tom kontekstu. Ako Todorić prođe bez posljedica, radi se o ortačkom ugovoru s ključnim igračima!

VL
DU
Deleted user
15:45 08.04.2017.

Povijesna fotografija, konzumove blagajnice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.