Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički ili ekonomski problem?

Kako je Plenkovićeva Vlada s nekoliko poteza umirila Orbana

26.10.2021.
u 09:41

Mađarska strana slučaj dugo tretira političkim pritiskom pa će tako vjerojatno biti i s jučerašnjom presudom

Komentara 13

AN
anthropos
10:30 26.10.2021.

Glupost

Avatar Vakserčina
Vakserčina
10:22 26.10.2021.

Ljubljeni vođa je genije!

FR
franc251
09:57 26.10.2021.

Pročitajte si kompletni tekst iz Vecernjeg, dio kojeg stavljam ovdje. Bit će vam sve jasnije. "Sud je nakon pregleda kronologije događaja iznio ozbiljne sumnje u postupanje USKOK-a, suca Ivana Turudića optužili su za pristranost na suđenju Sanaderu, a zaključili su i da je snimka sastanka Sanadera i Hernadija u restoranu “Marcellino”, krunskog dokaza za davanje mita, montirana, odnosno da je moguće da je “netko bio spreman stvoriti dokaze da bi podupro iskaz Roberta Ježića”."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?