Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.01.2022. u 08:30

U tragikomediji Australian Open nije riječ ni o Đokoviću, niti o poštovanju pravne države, već o fanatiziranom javnom mnijenju koje u njemu vidi nekoga tko ne poštuje njihov novousvojeni "način života"

Komentara 22

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:26 14.01.2022.

Svaka čast g. Ristiću, velika je stvar imati snage i hrabrosti oduprijeti se ovom ludilu i pokušajima utjerivanja u torove.

Avatar Svirus
Svirus
15:25 14.01.2022.

I ne samo to, nego je i dokazao da je i na Zapadu odvojenost sudske od zakonodavne i izvršne vlasti priča za malu djecu.

DU
Deleted user
22:10 14.01.2022.

Hvala na trijeznom clanku, bez uljepsavanja. Od komentara, volim ove sto znaju sto "Australci misle",jer im je tako TV rekla. A tek "pravna relevantnost, koju dvojica spominju, jedan uz klasicni samo-bicujuci "balkanski" epitet. Pa bilo je pred sudcem, i tajj je rekao sto je "pravno relevantno".A sad aga tamo ne voli tu pravnu relevantnost, pa ce nastaviti dok ne prisili onu koja agi treba. Ponistavanje odredbi osnovnog zakona zemlje kroz hirovite odredbe vjerojatno nije "pravno relevantno". "relevantni podaci" su bratska fraza. Je li ustav relevantan? Da li su besmisleni formalni zahtjevi "relevantni"? Nema frke, slijedeci put kad ulazite (ako vam Australija dopusti izaci u prvom redu, jer je i to bilo zabranjeno bez posebnog objasnjenja i dopustenja), samo kazite "Dokovic je los" i to ce vam odmah priustiti smijesak carinika i izbjegavanje relevantnog "nije Anglo-Gaelic" podatka. A tek ovi koji idu odmah s "anti-vaks" etiketama. Samo vam zelim da tamo izadete iz aviona, pokazete pasos, i onda vidite u kojem cete redu zavrsiti, onom za pojacanu kontrolu ili onom za postovana ljudska bica. E, da, okrivite Dokovica za to, i to valjda 50 godina od prije Dokovica. Proganjati zbog "bio-sigurnosti" nekoga tko ne nosi bolest, i koji u stvari riskira ulazeci u zemlju u kojoj zaraza buja, i pored svih bajnih cijepljenja i zabrana. Dok to nisu radili ljudima koji su donosili zarazu, niti su ih vukli po novinama, pritvorima, niti izbacivali Gdje su tada bili nasi "relevantni"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije