Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
149 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Ludwik:

    Molio bih Vas da objavite i jedan članak o jedva punoljetnim (ako uopće) damama partijskog sastajališta u Slavonskoj 9... U kom kontekstu su one boravile tamo ako uzmemi u obzir izjave predsjednika Milanovića, zatim ovog Kovačevića, te ministara, sudaca, novinara, ... prikaži još!, koji odreda tvrde da su pošteni obiteljski ljudi?!

  • roland:

    Pritisci oko nafte? Pa naftni biznis oduvijek je bio stvar državne politike! Kad se Stjepan Đureković, upravo u naftnom biznisu, oteo kontroli države, Mika Špiljak je preko partisjke linije naručio Đurekovićevo ubojstvo. Dakle, ako je Dragan Kovačević mislio da u ... prikaži još!u JANAF-u može voditi neku svoju, neovisnu politiku, glumatati managera, onda je u Remetincu skužio da to tako ne ide. Sud ne pita za naftni biznis, samo ga interesira mreža suradnika i koruptivne radnje! Bilo kakva plolitizacija sudskog procesa Kovačevića će odvesti ponovno u Remetinec, ovaj put u nekom novom kaznenom postupku.

  • roland:

    Zupanijski sud u Zagrebu optuzeniku ne postavlja pitanja o naftnom biznisu, nego o koruptivnim radnjama vezanim uz naftni biznis. Neugodna pitanja u izravnoj su svezi s novcem koji optuzenik ulozi u obranu.

Još iz rubrike Vijesti

Alkotest ilustracija
Neslavni rekorder

Biciklist napuhao čak 4,90 promila, zatečen usred dana u Pitomači

Zagreb: Šeparović o ustavnosti zakona o ovlastima Stožera civilne zaštite
ODGOVORIO MILANOVIĆU

Šeparović: Odluke Ustavnog suda obvezne za sve pa i predsjednika RH

6
U selu Mečenčani stvaraju se goleme rupe u tlu
OPASNOST ZA CIJELI SVIJET

Ne uzrokuju samo potresi rascjepe i rupe u tlu: Vrtače su posvuda, baš kao na Banovini