Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Kako je korona stigla u Europu?

Outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) in Paris
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
05.05.2020.
u 22:00

Znanstvenici su ponovno pregledali uzorke 24 pacijenta liječena u prosincu i siječnju koja su bili negativna na gripu...

Francuz koji je u prosincu prošle godine testiran na gripu imao je zapravo koronavirus. Francuska bolnica testirala je stare uzorke bolesnika s upalom pluća i pritom otkrila da su liječili pacijenta oboljelog od COVID-19 već 27. prosinca, gotovo mjesec dana prije nego što je francuska vlada potvrdila svoje prve slučajeve, piše The Guardian.

Dr. Yves Cohen, šef reanimacije u bolnicama Avicenne i Jean Verdier u sjevernom predgrađu Pariza, rekao je da su znanstvenici ponovno pregledali uzorke 24 pacijenta liječena u prosincu i siječnju koja su bili negativna na gripu...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:36 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:29 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije