Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA DANA

Kako je jedna Puljanka zapalila internet pričom o ljubavi dvoje vremešnih ljudi

Foto: Facebook/Patrisha Fahrenheit
19.08.2017.
u 17:42

Patrisha Fahrenheit učas je dobila 40 zatjeva za prijateljstvo, a o njioj se priča i na televiziji

Puljanka koju facebook poznaje pod imenom Patrisha Fahrenheit postala je glavna viralna zvijezda ove subote. Kako i sama piše na svpjpj stranici, dobila je 40 zatjeva za prijateljstvo jer je na svom zidu napisala post o "vremešnom paru i ljubavi".

Njezini životni stavovi, ograđuje se odmah, možda se neće svidjeti svakom potencijslnom prijatelju, no njena topla riječ svakako će privući nove kandidate za makar internetsko prijateljstvo. Jer, kako piše Patrisha:

"Gledam ih kad god stignem otići na more.... Ona jedva da stoji na nogama... On ju vodi pod ruku, oboje su jako mršavi...dođu na more, uvijek na isto mjesto, on ju svuče i polako vodi u more...polegne je na vodu i pridržava rukama, u duboko ili plitko, svejedno, drži ju na svojim rukama...stalno joj nešto šapuće...tako 20-ak minuta i onda van...obriše ju, presvuče, obuče, sam, ona ne mrda, jer ne može...i polako krenu kući...ali njegov pogled...to se ne može riječima opisati... "u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju..." ...kako smo obezvrijedili te riječi... brak pretvorili u mrak...umjesto odricanja stigla su poricanja...a starost neminovno stigne...i sve zajebancije i nemefregizmi se izopačeno vrate... ne poznajem ovaj vremešni par, ali volim ih gledati. oni su moji idoli. <3"

I tako nam je jedna priča o ljubavi dvoje ljudi razgalila srca na današnji dan.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:57 03.09.2017.

A sto to nije u redu s njenim životnim stilom, pa vi ste stvarno bolesnici.

Avatar el_bumbum
el_bumbum
18:13 19.08.2017.

Patrisha Fahrenheit..Puljanka ???.....isto kao moj pas njemacki ovcar ..Njemac ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije