Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako je Erdoğan u pedeset sekundi pobijedio Putina i pokazao mu gdje mu je mjesto

24.07.2022. u 19:52

Erdoğan je ponovno postao onaj bez kojeg se ne može. Zato je zasad najveći geostrateški dobitnik u Putinovom ratu protiv Ukrajine

Komentara 35

SL
slavenZadravec
20:30 24.07.2022.

Glavni strateški dobitnik ovog rata je Kina. Većinu dobitaka će ostvariti na račun Rusije, a manji dio na račun zapada (posebno EU).

Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:43 25.07.2022.

Hrvatska mene boli,Hrvatska. Nit' smo bogata država (posljedično imamo slabo naoružanje i veliko iseljavanje) ,nit' smo politički moćni. Demografska politika nam je katastrofa. Jel' ikome palo na pamet pokušati vratiti Strmotu i postaviti ga na najvišu funkciju u vezi demografije.. Čovjek je očito sve dobro vidio i nije htio zabijati glavu u pijesak,pa je časno,zbog neslaganja s moćnim neznalicama,dao ostavku.

IK
ikbmibm
12:12 25.07.2022.

Erdogan nije učinio ništa jer Odesa raketirana ,odmah poslije dogovora. Pljusketina Sultanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije