Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pernati detektiv

Kako je dobro imati kućnog ljubimca! Papiga Hercule riješila slučaj ubojstva

papiga
Foto: Ivica Galović/VLM
28.02.2014.
u 09:15

Tko je ubio 45-godišnju Neelam Sharma iz Indije i njezina psa, pitanje je na koje detektivi nisu uspjeli naći odgovor.

Nije jedna od priča Agathe Christie, ali im je nevjerojatno slična i još – stvarna!

Papiga Hercule bila je "glavni detektiv" u otkrivanju dvostrukog ubojice. Tko je ubio 45-godišnju Neelam Sharma iz Indije i njezina psa, pitanje je na koje detektivi nisu uspjeli naći odgovor. I tada se u slučaj "uključila" papiga koja je zorno upozoravala na ubojicu, piše TOI.

Neelamin muž Vijay primijetio je da se papiga čudno ponaša i vrišti svaki put kada bi taj član obitelji došao u posjet nakon što su ubijeni Neelam i pas. Papiga je "vrištala" svaki put kada bi Vijay spomenuo ime svog nećaka ili kada bi se on pojavio na vratima.

Vijay je primijetio to ponašanje svog ljubimca i obavijestio policiju koja je uskoro privela nećaka Ashutosha, a koji je nakon nekog vremena priznao gnjusni zločin. Rekao je da je htio iz kuće uzeti novac i ostale vrijednosti, ali kada je shvatio da ga Neelam može prepoznati, izbo ju je nožem, a zatim i psa koji je počeo lajati. Nije ni pomislio da bi nečujna papiga, koja je sve "mirno" i u tišini promatrala, mogla otkriti da je Ashutosh ubojica.

>>Optužen da je poznanicu zatukao kamenom da joj ne bi vratio dug

Komentara 2

FL
florenz769
10:46 28.02.2014.

Znači li to da naš USKOK svim vršiteljima dužnosti koji imaju javne ovlasti u politici ili privredi ili sudstvu, treba umjesto nadzornih kamera - pokloniti papige?

AM
amarila
16:49 01.03.2014.

Ako ovu jadnu papigu zatvore u sabor toliko ce vristati da ce joj srce stati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije