Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TREND

Laka zarada: U ovom gradu vam plaćaju ako prijavite nepropisno parkiranje

New York during the COVID-19 pandemic
Foto: Richard B. Levine/Newscom/PIXSELL
1/2
27.11.2020.
u 21:26

Istodobno, grad povećava kazne za ove prekršaje sa 115 na 175 dolara, tako da sam grad ne gubi prihod. Također generira novac kada prijavite nekoga tko nema ispravnu dozvolu za parkiranje.

New York želi platiti dio novčanih kazni izrečenih za nelegalno parkiranje građanima koji prijave počinitelje, a bonus je 44 dolara od 175 dolara, koliko iznosi kazna. 

Naime, novi zakon, usvojen u gradskom vijeću prošlog tjedna, trebao bi omogućiti zaradu građanima. Inače, u New Yorku još od 2018. godine građani su mogli zaraditi kada bi prijavili kamione i autobuse koji su parkirani s upaljenim motorom, navodi HAKrevija.

Gradski vijećnik Brooklyna Stephen Levin, predstavio je prijedlog zakona za koji kaže da se namjerava pozabaviti određenom vrstom ponašanja na parkiralištu za koje smatra da je vrlo opasno – poput parkiranja na biciklističkim i autobusnim trakama te na pješačkim prijelazima i pločnicima. Svatko tko podnese izvještaj dobit će iznos od 44 dolara za svoju informaciju.

Istodobno, grad povećava kazne za ove prekršaje sa 115 na 175 dolara, tako da sam grad ne gubi prihod. Također generira novac kada prijavite nekoga tko nema ispravnu dozvolu za parkiranje.

 

Ključne riječi

Komentara 8

VL
vlaser
09:30 28.11.2020.

.ebate u sisku na 300 metara duzine 18 krivo parkiranih auta. ( II ulica ) pitam frajera koji provjerava dali je placeno- kako da ne zove policiju ili ne daje parking kazne ovima 18. kaze pola njih su sve neki sefovi koji bi mi odmah dali otkaz

VI
vidum
22:35 27.11.2020.

Kod nas svi psuju policiju kad im naplati kaznu za nepropisno parkiranje. Istodobno, ti isti bi iskoristili mogućnost da zarade koju kunu prijavljujući nepropisno parkirane.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:25 28.11.2020.

Ha ha...cuomo je ocajan. Najgori gradonacelnik u povijesti NY

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije