Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.06.2014. u 14:00

Doduše, ne znam kako će Karamarkov HDZ progutati njezin izmotavajući odgovor oko ćirilice u Vukovaru, ali se da nazrijeti da ona tu ne stoji na istoj liniji sa strankom

Konačno smo čuli ton. I to jako ugodan ton. Kolinda Grabar Kitarović osvojila je novinare u elegantnoj lilastoj haljini i bila je zvijezda svih dnevnika. Njezine umjerene, lijepo skrojene misli, ispreplitale su se s prijetećim i primitivnim porukama u prilogu s HDZ-ove proslave. Evo što se poručivalo s tog skupa: na vlasti su antihrvati i antikršćani, rasturit ćemo ih da se 30 godina ne sastave, smijenit ćemo tu kuhanu pileću nogicu s Pantovčaka... Đuro Perica pokušao je biti duhovit u stilu Ante Kovačevića pa je sročio tezu o tome kako je Hrvatska imenica ženskog roda i da je red da suknja bude na čelu države. S obzirom na to kako mi se čini da je i njegovo prezime ženskog roda slučajno se upitah zaziva li on to i sebi suknjicu... Teško je, doista teško s takvom retorikom spojiti HDZ-ovu damu koja ide u bitku za Pantovčak. Ali ona to zna pa je zato i rekla dvije važne stvari: "Ne znam što je to Karamarkov HDZ" i "Meni je država ispred stranke". Ona je, poput kraljice u šahu, pokazala da ima najjače oružje: mudre, odmjerene i kreativne odgovore. Doduše, ne znam kako će Karamarkov HDZ progutati njezin izmotavajući odgovor oko ćirilice u Vukovaru, ali se da nazrijeti da ona tu ne stoji na istoj liniji sa strankom. Jer govorila je o složenosti pitanja i o specifičnostima lokalne samouprave. Kao običan građanin Hrvatske, koji povremeno ima priliku javno izreći svoj stav, ističem da mi je žao što se neće dogoditi da Josipović i Grabar Kitarović budu smirujući predsjedničko-premijerski par. Još da za ministra vanjskih poslova iskopamo nekog našeg Lavrova pa da sredi da se Hrvatska vrati u Siriju, svoj najunosniji posao u svijetu... Eh, to bi bio preokret, što kaže Kolinda.

MINUS

RTL Danas: Zašto Nino Štambuk iz Manausa, koji je od Zagreba udaljen desetak tisuća kilometara, najavljuje prilog sa Zrinjevca o Chagi? Zar je Igor Bobić pobjegao iz studija?

PLUS

Brazuka: Neka je netko konačno zalijepio Matea Beusana čijem se autoritetu 10 godina nitko nije usprotivio. Štimac mu je dvaput u nizu kontrirao, a Oko sokolovo ovu drskost prešutjelo.

>> Kad će već jednom Josipović i HRT zapamtiti da Kolinda dolazi 1.rujna?

Komentara 61

DU
Deleted user
14:15 18.06.2014.

Nadam se da ćemo se riješit i loših novinara kad ode Josipović

VL
   
14:23 18.06.2014.

Ovo vrhunsku ženu i osobu se jednostavno mora voljeti....................

DU
Deleted user
14:12 18.06.2014.

E bubalo , bubalo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije