Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMSKA INICIJATIVA:

'Kajtazija napadaju oni koji su izgubili na izborima'

veljko kajtazi portal (1)
Patrik Macek/PIXSELL
11.12.2013.
u 13:42

Kajtazi je mnogo učinio za našu zajednicu, rekao je Nenad Nikolić

Nakon nedavnih napada na saborskog zastupnika Veljka Kajtazija, kojeg je Nacionalna koordinacija Vijeća romske nacionalne manjine pozvala da podnese ostavku zbog sukoba interesa, oglasila se Romska inicijativa, koja okuplja šest romskih udruga. U ovoj inicijativi kažu kako Kajtazi na najbolji mogući način zastupa interese romske manjine u Saboru i kako su sve optužbe na njegov račun neosnovane.

- Kajtazi je mnogo učinio za našu zajednicu, osobito po pitanju legalizacije objekata. Iza napada na njega stoje frustrirani i razočarani pojedinci koji su izgubili na izborima za saborskog zastupnika – rekao je predsjednik Romske inicijative Nenad Nikolić.

>> Nacionalne manjine u Saboru prikupljaju potpise za ocjenu ustavnosti referendumskog pitanja

Komentara 1

RO
Rom
22:21 13.12.2013.

kako sada napada Kajtazija baš otac od Nenada Nikolića a tako i Nenad Nikolić psuje i vrijeđa Kajtazija , http://romano-lil.blogspot.com/2013/11/dobio-sam-otkaz-zato-sto-sa-rom-tragom.html

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije