Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio namjere premijera

Kajinov prijedlog: IDS bi se mogao preimenovati u istražni demokrati savez

Damir Kajin
Patrik Macek/PIXSELL
27.01.2014.
u 14:03

Govoreći o susretu Kukuriku koalicije, Kajin je još jednom uputio strelicu prema Ivanu Jakovčiću kazavši kako je zbog mjesta na izbornoj listi za EU parlament zabravio sve što je dosada izrekao o Zoranu Milanoviću, Plominu C na ugljen

IDS bi se mogao preimenovati u "istražni demokratski savez", kazao je danas u Puli nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin zaključivši kako se u gotovo svakoj istarskoj lokalnoj samoupravi provodi istraga, od rovinjske bolnice, porečke veletržnice, vodnjanske uljare do Mirne.

Govoreći o susretu Kukuriku koalicije, Kajin je još jednom uputio strelicu prema Ivanu Jakovčiću kazavši kako je zbog mjesta na izbornoj listi za EU parlament zabravio sve što je dosada izrekao o Zoranu Milanoviću, Plominu C na ugljen. Uvjeren je da će ovoga puta IDS na izborima za EU parlament puno manje glasova nego li na parlamentarnim izborima 2011.

Ponovio je da Istra stagnira zbog nepotizma i zapošljavanja stranačkih istomišljenika i još jednom krenuo objašnjavati namjere premijera Zorana Milanovića.

- Nikada nije radio protiv Istre, 2013. godine Vlada je Istri dala milijardu i 300 milijuna kuna, a 95 posto je otišlo tamo gdje je na vlasti IDS - kazao je Kajin uvjeren kako će i ove godine ponoviti isti scenarij, IDS će ponovno dobiti novac i nastaviti po starome.

>>'Istra stagnira, a za sve je kriv pakt Sanadera i Jakovčića, mediji, nepotizam i korupcija'

Komentara 1

OS
osica
15:49 27.01.2014.

kajin - Jakovčić je zaboravio " sve što je do sada rekao o Zoranu Milanoviću zbog mjesta na izbornoj listi......." . Kajine, okrenuli ste pilu naopako - nije problem što je to zaboravio Jakovčić, ali nam razjasnite "zašto je tozašto je to zaboravio Milanović" - inače se ovo vaše javljanje vodi na onu : " Što radiš zeko, šiljim. šiljim ovaj štap i pričam pi..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije