Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastala pomutnja

Kada su shvatili tko je kriv za nestanak struje, zavladala je panika u kazalištu

Balet HNK
Foto: Anto Magzan/Pixsell
12.07.2018.
u 10:59

Bila je to posljednja izvedba "Uspavane ljepotice" u sezoni, kazali su organizatori te se ispričali ansamblu i gledateljima

Izazvavši kratki spoj i nestanak struje u australskom gradu Adelaideu, jedan je štakor izazvao pravu pomutnju na baletnoj predstavi "Uspavanoj ljepotici" kada su članovi baletnog ansambla i gledatelji uz pomoć džepnih lampi evakuirani iz Festivalskog centra u spomenutom gradu.

Južnoaustralska elektroprivreda je potvrdila da je štakor izazvao kratki spoj u jednom postrojenju od 11.000 volti nakon čega je sjeverozapadni dio grada ostao bez struje na dva sata.

Kada je oko 2000 gledatelja shvatilo da potpuna tama nije dio predstave nastalo je komešanje, a potom su obaviješteni da se radi o nestanku struje te da će biti evakuirani iz kazališta.

Bila je to posljednja izvedba "Uspavane ljepotice" u sezoni, kazali su organizatori te se ispričali ansamblu i gledateljima.

Robotsko kazalište

Balet HNK
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije