Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studenti nisu zapalili žito
Povratak na članak

‘Kada rektor i prorektor interveniraju, događaju se, u najmanju ruku, čudne stvari’

Hoće li itko odgovarati što je ’zaboravljen’ jesenski upisni rok na Filozofskome, pa nije ni raspisan?!

Komentari 9

ST
stefj
08:45 16.10.2020.

Filozofski fakultet dobije više novaca iz proračuna nego FER i medicina zajedno. A velika većina ljudi koji ga završe ne može se nigdje zaposliti nego u javnim strukturama... Čak oni koji odu van rade uglavnom kao konobari ili skladištari. Šteta izgubljenih godina i novaca na obrazovanje...

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
08:58 16.10.2020.

Čekajte, je l vi stvarno ne razumijete u čemu je problem sa filozofskim ili se pravite ? FFZG je već desetljećima jedno od posljednjih legla iliti "sjemeništa" ateističko-anacionalne misli u Hrvatskoj, ustanova u kojoj kadrovi sa socijalističko komunističkim iliti partizanskim, da ne kažem antihrvatskim i projugoslavenskim mentalitetom imaju prođu a ovi "drugi" ne. (Čast izuzecima koji potvrđuju pravilo). Kuka i motika se digla kada jerektor, koji je iz konzervativno-desne, prokršćanske i prohrvatske struje, upleo prste u "njihove kuhinje". I to je to. Nema tu nikakve velike filozofije, sve se svodi na neriješeno hrvatsko pitanje koje nikad nije riješeno, a to je nasušna potreba konačnog i definitivnog marginaliziranja pro-jugoslavenske, pro-ateističke i proanacionalne struje, koja u FFZG ima svoj rasadnik budućih kadrova. Eto, to je problem.

VL
DA
damascus
09:47 16.10.2020.

Jeftini navijački tekst. NIje čudno da je u tekstu stotinjak pravopisnih i gramatičkih pogrešaka kao da ga je pisao neki osmoškolac iz 4. razreda. Nervozan tekst, ishitren, sam sebe demantira.

VL
ZV
zvezdomor
07:20 16.10.2020.

Filozofa i filozoflija je ionako previše pa normalni vide da ne treba upisivati nove , dok se ovi stari ne izfilozofiraju do kraja.

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
11:58 16.10.2020.

Boras je jedan od rijetkih javnodeklariranih starokatolika..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.