Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomislav karamarko

Kada preuzmemo vlast, oživjet ćemo projekt pelješkog mosta

Tomislav Karamarko (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
08.06.2012.
u 22:44

Karamarko je taj potez Milanovićeve Vlade ocijenio negativnom porukom stanovnicima hrvatskog juga koji su osjetljivi na činjenicu da iz jednog u drugi kraj zemlje moraju putovati s putovnicom.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nezadovoljan je odlukom aktualne Vlade da odustane od izgradnje pelješkog mosta.

Kako piše Slobodna Damlacija, Karamarko je u petak u Dubrovniku taj potez Milanovićeve Vlade ocijenio negativnom porukom stanovnicima hrvatskog juga koji su osjetljivi na činjenicu da iz jednog u drugi kraj zemlje moraju putovati s putovnicom.

- Pedeset milijuna kuna je već uloženo u taj projekt stoga će HDZ kada preuzme vlast oživjeti taj projekt zajedno s gradnjom autoceste do Dubrovnika i spojiti teritorij Republike Hrvatske - rekao je Karamarko te istaknuo da je to pitanje od prvorazrednog gospodarskog, prometnog, ekološkog značaja za žitelje Dubrovačko-neretvanske županije.

Predsjednik najjače oporbene straneke u zemlji komentirao je i odlazak ministrice Mirele Holy iz Vlade.

- Već sama činjenica da su u šest mjeseci dva ministra otišla iz njezinih redova govore o stanju i atmosferi u Vladi. Možda je ministrica Holy trebala otići iz drugih razloga ,a ako je tako onda je to samo - farsa. Da je ova Vlada uistinu konzistentna nitko u njoj ne bi ostao - oštro je komentirao Karamarko.

Komentara 158

CC
Chicago Chicago
08:41 09.06.2012.

Sad je bar jasno viji je kapital u cestama i tom famoznom mostu,......ili bolje receno zemljistu.

PA
parabellum
11:23 09.06.2012.

I osvojice vlast, kad se crveni na hapaju opet na red dolaze "domoljubi", i tako u krug ... tradicija.

OB
-obrisani-
08:29 09.06.2012.

. samo zasto smo morali Bosancima dati Neum...´??..tko je Bosancima , prepustio Neum...i zasto...??? : :

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije