Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS MILOŠEVIĆ:

'Kada je grunulo, svi smo zanijemili. Banovina je velika crvena naljepnica'

Petrinja: Kod potresom oštećene crkve sv. Nikole na pravoslavnom groblju obilježen Badnji dan
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
06.01.2021.
u 20:17

Milošević je rekao da je do sada prijavljeno 25.000 objekata koji su oštećeni u potresu te da statičari svakodnevno obilaze ostale objekte, no pita se ima li to svrhe kada svaki dan potresu rade nove štete

Zamjenik predsjednika Stožera za obnovu od potresa, potpredsjednik Vlade Boris Milošević u trenutku večerašnjeg potresa bio je na sastanku Stožera s predstavnicima lokalne samouprave.

– Kad je grunulo, jako se zatreslo u dvorani, svi smo zanijemili i čekali da stane, a trajalo je cijelu vječnost – rekao je Milošević za HRT.

Dodao je da su nakon toga odmah uzeli telefone u ruke i zvali hitne službe da izađu na teren. Istaknuo je da za sada nemaju dojava o stradalima, ali oštećenja sigurno ima.

Milošević je rekao da je do sada prijavljeno 25.000 objekata koji su oštećeni u potresu te da statičari svakodnevno obilaze ostale objekte, no pita se ima li to svrhe kada svaki dan potresu rade nove štete.

– Petrinja, Glina, Sisak i ostala mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji postali su velika crvena naljepnica – rekao je Milošević te je poručio da Banovina treba pomoć te da se cijela sadašnja situacija ne smije politizirati, već da je potrebno zajedništvo. 

VIDEO Snažan potres ponovno je pogodio područje Petrinje

Ključne riječi

Komentara 3

GO
goriodgorijeg
21:38 06.01.2021.

Većina njih protjerala hrvate 91. A sad hrvati pokazuju svoje srce prema njima.

SV
sven222
09:58 07.01.2021.

Koji paradoks!!! U stožeru ne mogu biti ljudi koji su oslobađali Petrinju ali zbog politike mogu predstavnici od kojih su oslobađali...eto što znače rukice u Saboru..sve za rukice !!!!

Avatar bucka
bucka
15:40 07.01.2021.

Ovaj Domotres ne prestaje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije