Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALO 1000 DOLARA

Godinu dana štedjeli su za ulaznice, potez sina prvo ih je rasplakao pa nasmijao

Foto: Screenshot
1/2
05.10.2018.
u 08:45

Postoji ured u Ministarstvu financija koji se bavi uništenim novcima pa je moguće da će ovaj par svoje novce ipak dobiti nazad

Ben i Jackee Belnap iz američkog grada Holladaya veliki su ljubitelji američkog nogometa, a pogotovo momčadi Utes na čije utakmice redovito idu.

Tako su godinu dana štedjeli kako bi mogli platiti sezonske utakmice. Prikupili su 1000 dolara i htjeli su platiti ulaznice, no kuverte s novcem nigdje nije bilo.

- Kopam po smeću i ona (Jackee) viče kako je pronašla novce - kazao je Ben koji je tada ugledao ženu kako drži uređaj za uništavanje papira, javlja WSLS 10.

- Mislim da su novci unutra - rekla je Jackee koja je prvo počela plakati, no kasnije su se oboje smijali.

Otkrili su i tko je krivac. Radi se o njihovom dvogodišnjem sinu Leu koji je s majkom i ranije znao uništavati papire, najčešće račune koje su platili.

No, vjerojatno nije sve propalo. Postoji ured u Ministarstvu financija koji se bavi uništenim novcima pa je moguće da će ovaj par svoje novce ipak dobiti nazad, no tek za najmanje godinu dana.

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoranos
09:54 05.10.2018.

Amerikanci štede godinu dana 1000$? Fake news - idemo dalje!

VI
Vito
09:03 05.10.2018.

Otkrili su i tko je krivac. Radi se o njihovom dvogodišnjem sinu Leu koji je s majkom i ranije znao uništavati papire ::: Djete je potpuno iskreno - roditelji, ne želite novce potrošiti na mene, onda je svejedno kako ste ih potrošili pa ih jednostavno uništio. __ Ne može biti kažnjen, jer je nesvjestan vrijednosti novca. __ No, USA socijalna služba roditeljima može, s pravom, oduzeti djete, jer je očito da nisu $1.000 potrošili na odbrobit djeteta, nego na vlastite ugode. __ Samo ih netko mora prijaviti za nemarnost, a uništeni dolari su dokaz da djete nema dovoljno brižne roditelje - $1.000 nije malo u USA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije