Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

'Kad sam nakon nesreće uzeo dijete u naručje, to je bio najljepši plač u životu'

Mursko središće prometna nesreća
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
27.01.2017.
u 14:54

Vozačica (41) Opel Astre čakovečkih registarskih oznaka nije se zaustavila ispred pruge, pa je u desni bočni dio automobila naletio putnički vlak, prikliještio ga i gurao pedesetak metara

- Izašao sam napolje i vidio kako vlak gura automobil, a zaustavio se nakon nekih 50 metara. Odmah sam pretrčao cestu i došao na mjesto nesreće. Majka je upravo vadila iz smrskanog automobila svoje dijete i bila je u potpunom šoku, zbunjena i dezorijentirana. Stavila ga je na snijeg, ja sam ga uzeo u naručje i ono je počelo plakati, to mi je bio najljepši plač u životu jer sam shvatio da je dijete živo. Djevojčica je imala veliki hematom na glavi i vratu, pa sam je odnio u svoje dvorište, gdje smo je obrisali ručnikom - ispričao je za portal Muralist Mario Grubić iz Murskog Središća, koji je stigao na mjesto nesreće u kojoj je vlak naletio na osobni automobil u kojem su bili vozačica i dijete.

- Majku i dijete spasio je sam Bog jer da je auto samo sekundu prije stigao na pružni prijelaz, direktno bi zahvatio dijete, a onda bi se dogodilo ono o čemu ne želim ni razmišljati - rekao je Grubić. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 16 sati na prijelazu ceste preko željezničke pruge koji nema branike ili polubranike.

Vozačica (41) Opel Astre čakovečkih registarskih oznaka nije se zaustavila ispred pruge, pa je u desni bočni dio automobila naletio putnički vlak, prikliještio ga i gurao pedesetak metara. Žena i dijete lakše su ozlijeđeni.

- Vozačici koja je skrivila prometnu uručena je obavijest o počinjenom prekršaju - kažu u PU međimurskoj.

>> Vlak naletio na automobil i gurao ga nekoliko desetaka metara, nitko nije teže ozlijeđen

Komentara 1

PE
pekec
23:36 27.01.2017.

prolazim 20 puta godisnje preko te pruge i uvijek se drzim propisa i stanem !!! neki mi cak trube kada cekam 2 sekunde na toj prugi ,,,a najbolje stvar je policijska stanica koja je maksimalo 200 metara od pruge a a nikad nisam kontrolu tu uocio a skorom svi projure preko ... policija radi svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije