Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RAČUN DRŽAVE
Povratak na članak

Kad isteknu potpore, 611.000 radnika u riziku od otkaza

Hrvatska sačuvala zaposlenost isplatama tromjesečnih potpora, od veljače broj osiguranika smanjen samo 1,5%

Komentari 9

DU
Deleted user
09:42 12.05.2020.

Trenutno takj problem ima cjeli svjet, sposobne tvrtke budu opstale, kad sve opet krene bit će posla za svakoga tko bude želio raditi, moramo biti optimisti i inovativni jer to nam nitko na ovom svjetu ne brani.

VL
SI
sisavac
08:19 12.05.2020.

koji val otkaza? zbog čega?! država im 3 mjeseca plaća radnike, od kojih je većina i radila. kakav je to naš poslovni sektor ako u deset neradnih dana propadne, nema novca za plaće radnicima za 3 mjeseca?! poreznu im poslati i sve provjetriti, odmah! kud su s novcem? prošle godine imali skoro 50 mlrd dobiti. pa nisu valjda sav taj novac ljubavnice dobile!!!

VL
LE
Leone43
16:46 12.05.2020.

Prometi su pali ispod granice rentabilnosti i normalno je da su otkazi već podijeljeni, odjava viška radnika ide sa 01.06.

VL
HA
Hanok
15:17 12.05.2020.

Novac ima za svakoga, printer nemože dobiti virus. Da će nezaposlenost biti 15%, to je sigurno. Sve smo bacili na turizam, i taj sektor će biti na koljenima najmanje dvije godine. Za to smo si sami krivi.

VL
BE
Beskucnik
12:37 12.05.2020.

I bez virusa , drzava je spasavala brodogradnju , agrokor , Duru Dakovica , jako malo tog u nasoj industriji je uspjesno a place nisu dovoljno konkurentne da zadrze radnike , ostaje turizam ,drvoprerada i propala poljoprivreda , tako da u vrlo skoro vrijeme se moze ocekivat dodatno zaostajanje za glavnim konkurentima za mjesto najsiromasnije zemlje EU , Bugarskom i Rumunjskom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.