Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.06.2014. u 15:44

Na Četvrtom programu počelo je uništavanje redovnih termina „Studija 4“ urednika i voditelja Joze Barišića, a današnje podnevne vijesti počele su aktiviranjem stare policijske prijave protiv gđe Josipe Rimac (HDZ), gradonačelnice Knina

Današnje podnevne vijesti na Četvrtom programu (programu na kojem je počinjeno plansko uništavanje redovnih termina ''Studija 4“ urednika i voditelja Joze Barišića) počele su aktiviranjem stare policijske prijave protiv gđe Josipe Rimac (HDZ), gradonačelnice Knina.

Aktiviranje je izvršeno na sekundu točno u podne, u trenutku u kojem je počeo sabor HDZ-a. Sat poslije vijesti na Četvrtom već su imale, ali na drugom mjestu, još i izjavu gđe Rimac da je u ovom slučaju istina jedino to da se represivni aparat koristi u političke svrhe. Izjava je proturječila njenoj prvoj rečenici da neće ništa komentirati. Predomislila se žena, pa to ti je.

Na prvom mjestu vijesti u 13 h bilo je pitanje reporterki Kristini Validžić (HRT) koja je stajala ispred Koncertne dvorane 'Vatroslava Lisinskog u kojoj je u podne počeo sabor HDZ-a. Je li bilo što službeno o Kolindi Grabar Kitarović (a da nije možda i ona došla)? Reporterka je rekla da nije, a urednik Gordan Žvanović pokušao je osvježiti svoju udarnu vijest staru jedan sat: za što se konkretno tereti Josipa Rimac? Reporterka Validžić samo je ponovila nešto o imovinskoj koristi stečenoj na protupravni način, ali pustimo sad to. Važnija je opsesija HDZ-ovom kandidatkinjom na izborima za predsjednicu države, koja ostaje gluha na objavu da će se gđa Kolinda Grabar Kitarović prvog rujna uključiti u predizbornu kampanju jer je to dan kada prestaju njene obaveze u NATO-u.

HRT-ove vijesti s današnjeg Sabora HDZ-a poslužile su još jednom forsiranju teme o Kolindi koje nema. Do 1. rujna 2014.

Komentara 49

NE
nenadbat
16:37 17.06.2014.

Državna televizija pod kontrolom Josipovića i Radmana (neće još dugo).

BE
berija
15:58 17.06.2014.

Josipović će shvatiti poslije prve ankete u rujnu, a HTV mjesec dana poslije parlamentarnih izbora.

ZZ
zzbabac
16:52 17.06.2014.

Shvatili su oni to, ali veliki strah je vec prerastao u paniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije