Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć udruzi Indigo

Kawasaki 3p u akciji "Udomi me" iz psećeg kaveza

Indigo
Foto: Privatni album
1/6
21.11.2016.
u 12:53

Priča napuštenih pasa, onih koje su njihovi najbolji prijatelji izbacili, snimljena je na privremenom terenu koji udruga koristi za njihov smještaj

U namjeri da pomognu zagrebačkoj Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo, bend Kawasaki 3p svoj veliki hit "Ni da ni ne" prepjevao je u "Udomi me".

Priča je to napuštenih pasa, onih koje su njihovih najbolji prijatelji izbacili, ostavili ili zanemarili. Na privremenom terenu koji udruga koristi za smještaj napuštenih pasa snimili su i video. Kako bi i sami doživjeli kako je to kad imaš malo slobode, bend je za vrijeme snimanja bio zatočen u boksevima u kojima borave napušteni psi. Kawasaki 3p prije godinu dana uključio se u pomoć istoj udruzi nakon što su objavili album "Goli zbog pasa". Odazvali su se pozivu volontera i sudjelovali u humanitarnom fotografiranju sa psima koji traže dom. Kako su fotografije imale odličan odjek u medijima i na društvenim mrežama te je nekoliko pasa našlo svoj zauvijek dom Kawasaki 3p ponudili su Indigu dodatnu pomoć.

 

Udruga Indigo je osnovana 2013. i do sada su udomili preko 700 životinja. Trenutno se brinu za njih 76, većina ih je na privremenom smještaju kod tzv. teta čuvalica, dio je u hotelu za pse, a dio na terenu. 

- Većina ljudi osjeća empatiju kad vidi napuštene, ranjene, bolesne ili zanemarene životinje, no malo ih je spremno pomoći. Hvala Kawasaki 3p što su napravili pjesmu i spot za naše njuške i iskreno se nadamo da će i oni uskoro pronaći dom kakav zaslužuju - kažu iz udruge Indigo. I premda se trude uz razna predavanja, radionice i kampanje promovirati aktivno bavljenje ljubimcima i odgovorno vlasništvo, napuštenih pasa svaki dan je sve više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije